Skip Navigation LinksНачало | Новини | Свободно време

Свободно време

Обратно към списъка
"Еврофутбол": Предизвикайте късмета си с надбягвания с коне!
12.01.2018 cross.bg

 „Еврофутбол" отново предизвиква участниците си да опитат своя късмет! Този път букмейкърската къща представя на тяхното внимание своя най-нов продукт - виртуални надбягвания с коне. Скоростните състезания стартираха на 10.01.2017 г. във всички букмейкърски пунктове в страната и със сигурност ще грабнат вниманието на феновете на атрактивните спортове. „Традицията повелява отново да сме първи - сред наземните оператори в България не съществува практика по отношение на този продукт, а той предлага изключителна динамика, съчетана с висока степен на познаваемост. Сигурни сме, че нашите участници ще бъдат привлечени от надбягванията с коне, а атрактивните коефициенти, които предлагаме, само ще увеличат тяхната успеваемост!", сподели единият от управителите на „Еврофутбол" г-жа Руди Вачкова.

Заедно с новия продукт букмейкърската къща представя и новия си „скоростен" талон, който обединява всички видове надбягвания, предлагани сред продуктите ? - с коне и с хрътки. Така участниците ще бъдат максимално улеснени при попълването на своите прогнози, част от които са им добре познати: за надбягвания с коне и кучета те са за Победител, Победител/Място, Първи двама, Първи трима и Трио.

НОВО - само за надбягвания с коне „Еврофутбол" пуска и два нови вида залози:

За Място - избраният от участника състезател ще заеме едно от  първите места в надбягването. Информация за броя на местата, за които ще се изплащат печалби, ще може да бъде намерена тук в сайта на букмейкърската къща - той зависи от броя коне в съответното надбягване (между 8 и 14 за виртуалните надбягвания), който не е унифициран;

За Дубъл - предвиждания за първите двама състезатели, които ще финишират според официалното класиране, без точен ред на финиширане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЗНАВАЧИ: Конните надбягвания ще са на интервал от 10 минути, осигуряват се от външен на „Еврофутбол" източник и дължината на дистанциите на трасетата е различна. Минималният залог  на талон е 1 лев, а максималният - 1000 лева.

Коефициентите по традиция са атрактивни, а печалбите се изплащат ВЕДНАГА след обявяване на резултатите! 

Повече информация за най-новият продукт на „Еврофутбол" може да намерите във всеки букмейкърски пункт или на www.eurofootball.bg


реклама