Skip Navigation LinksНачало | Новини | Политика

Политика

Обратно към списъка
Нинова: Нашите евродепутати няма да подкрепят мобилния пакет
17.05.2018 cross.bg

Нашите евродепутати няма да подкрепят мобилния пакет при гласуване, потърсихме подкрепа и от политическото си семейство и те са на същото мнение. Това каза пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова след среща с представители на групата Социалистите и демократите и с президента на Групата социалисти и демократи в Европейския парламент Удо Булман, предаде „Фокус".

„Не бива да се допуска дискриминация по отношение на България и на държавите от Източна Европа в полза на големите. Ще работят за това да се намери друго решение", заяви Нинова. Според нея по Втория мобилен пакет трябва да се намери друго решение и това категорично не трябва да се подкрепя, защото то ще убие бранша и 120 хил. семейства ще останат без работа. „Друго решение трябва", каза лидерът на БСП.

Тя припомни, че миналата седмица в петък е провела срещи с представители на българските превозвачи и те са си изложили аргументите. „Поискаха от нас да поставим въпроса в парламента. Ние предложихме проект за решение на парламента. Общо да бъде то. Постигнахме това съгласие. Всеки ден сме в комуникация с тях и се надявам, че всички ще се обединим да им помогнем и това решение да не бъде приемано така", каза лидерът на БСП.

 

 


реклама