Skip Navigation LinksНачало | Новини | Спорт

Спорт

Обратно към списъка
Ивет Лалова: Превенция на диабета чрез здравословно хранене и спорт
12.11.2017 cross.bg

Ивет Лалова вече се подготвя за новия сезон, а в момента тече най-тежкия период от тренировките и?.

"Почивката свърши отдавна. В момента съм в пълна бойна подготовка за зимния сезон и за следващата година. Подготовката започна още през октомври и в момента е най-тежкият период. Днес е моят почивен ден. В абсолютно железен режим съм, спартански - само тренировки, хранене, спане, почивка, възстановяване. Няма друг начин. Това ми носи огромно щастие и удоволствие, позитивна енергия, любов и защото ми е кеф!", каза с усмивка Лалова, цитирана от Би Ти Ви.

Въпреки това тя намери време да се включи в кампанията за превенция на диабет и да сподели любимите си рецепти с фенове в столицата.

"Ако всички мислим само за себе си и гледаме да ни е удобно и хубаво, смятам че светът няма да върви в добра посока. Едни такива мънички жестове, малка подкрепа, може да промени нечии живот. Вече за трета поредна година съм посланик на тази кампания. За мен е огромно удоволствие и чест да мога да допринеса с нещо и да променя съдбата на много хора. През последните години се запознах с много болни от диабет, участвах на техни сбирки в различни градове в България. Виждам и много хора, които мислят, че на тях не може да им се случи такова нещо, за това е важно да информираме и да говорим за тези неща."

 


реклама