Skip Navigation LinksНачало | Новини | Спорт

Спорт

Обратно към списъка
„ЕВРОФУТБОЛ“ с промоции по морето по време на световното
14.06.2018 cross.bg

 Стартът е от Бургас и Ахелой, а краят - във Варна и Шабла за финала на Мондиала

 „Еврофутбол“ започва активна промоционална кампания, която ще обхване всички пунктове на букмейкъра по Черноморието. Обиколката стартира днес от Бургас и региона и ще завърши на 15 юли във Варна и Шабла с финала на Мондиала.

Присъстващите на място могат да се включат в игра и да спечелят награди, ако отговорят на предварително подготвени въпроси с увеличаваща се трудност.

Темата е една – футбол!

Днес в 17 часа, преди първия двубой от Световното първенство между отборите на Русия и Саудитска Арабия, промоутърки ще посетят два пункта – в Ахелой, на ул. „Цар Симеон“ № 21, и в Бургас, комплекс „Зорница“, бл. 48.

На 15 юни – петък, обхватът се разширява. Ще бъдат обходени бургаските адреси ж.к. „Братя Миладинови", бл. 92 (от 15 часа), ул. „Ивайло“ №70 (от 18 часа), ул. „Копривщица“ № 27 (в 21 часа), както и две места в Слънчев бряг - кв. 41, хотел „Тунджа“ (от 15 часа) и кв. 40 (от 21:00 часа).

В събота, неделя и понеделник графикът е следният:


Елате да приложите футболните си знания, да спечелите награди, да се забавляваме и да гледаме мачовете от Световното първенство заедно! 

               

Очакваме Ви!


реклама